Selecteer een pagina

Het eerstvolgende optreden is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zaterdag 30 november 2019 - Kerstmarkt in Kleef (Duitsland)

De Klever Weihnachtsmarkt is vanaf dit jaar midden in het gezellige stadje Kleef te vinden. Kom al lekker vroeg in de gezellige kerststemming! Het optreden start om 19.00 uur.

Vrijdag 13 december 2019 - Grave

Tijdens de lichtjesmarkt in het oude vestingstadje Grave is het sfeervol genieten en komen bezoekers helemaal in de kerststemming.

Zaterdag 14 december 2019 - Lichtjesavond Tuinen van Appeltern

In de Tuinen van Appeltern worden speciale lichtjesavonden georganiseerd in de decembermaand.  Vuren en honderden kaarsjes zullen tegelijk branden op de PUUR route, wat gaat zorgen voor een behaaglijk en magisch gevoel. Het belooft een gezellig geheel te worden. Ook Pur Sang prikkelt de zintuigen met kerstmuziek van alle tijden.

Zondag 15 december 2019 - Kerstoptreden Openluchtmuseum Arnhem

Opnieuw mogen we ons kerstrepertoire laten horen in het kerkje in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het is een feest om daar te zingen, niet alleen vanwege de geweldige akoestiek, maar de sfeer is er optimaal.

Zaterdag 21 december 2019 - Kerstoptreden winkelcentrum Zuiderpoort

We zingen graag bij onze sponsor in winkelcentrum Zuiderpoort. De sfeer is er goed en het is mooi om het winkelend publiek even te onthaasten en met onze nummers in de kerststemming te brengen. Dus hop: deze ochtend naar Wijchen Zuid!

Zaterdag 21 december 2019 - Wijchen zingt Kerst

Wij zijn er supertrots op dat we mogen meezingen met de eerste editie van Wijchen zingt Kerst. Op zaterdagavond laat Pur Sang van zich horen naast het Kerkeveld Orkest en enkele solisten. Dat belooft een sfeervol avondje te worden.