Selecteer een pagina

Het eerstvolgende optreden is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maandag 3 december 2018 - Weihnachtsmarkt Kleef

Net als enkel jaren geleden gaat Pur Sang optreden op de kerstmarkt in Kleef (net over de grens in Duitsland). Deze kerstmarkt is een van de hoogtepunten van de stad. Vroeger vond de kerstmarkt in het centrum plaats, tegenwoordig is dit in het historische park van Prins Maurits van Nassau direct tegenover het internationaal gerenommeerde Museum Kurhaus Kleve. De kerstmarkt van Kleve is een van de belangrijkste kerstmarkten in de Neder-Rijn. Bezoekers zijn verbaasd door de indrukwekkende sfeer. Duizenden lichtjes laten het park een schilderachtig decor lijken. Een ander leuk element aan de kerstmarkt is het muzikale programma. Kijk voor meer informatie op www.kleverweihnachtsmarkt.de

Zaterdagavond 15 december 2018 - Kerst Sprookjesfestijn Wijchen

Net als vorig jaar hebben we weer een sfeervol plekje waar we ons kerstrepertoire mogen laten horen: je vindt Pur Sang bij Lieve Sophie (tegenover de Blokker) in Wijchen.

Zondagmiddag 16 december 2018 - Kerst Sprookjesfestijn Wijchen
Zaterdag 22 december 2018 - Kerstoptreden Zuiderpoort
Zondag 23 december - Optreden Nederlands Openluchtmuseum

Op zondagmiddag geven we drie optredens in het kerkje in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Kom heerlijk in de kerststemming in het Openluchtmuseum. Naast ons akoestisch optreden in het kerkje kun je heerlijk schaatsen, sleetje rijden en sfeerproeven van hoe-de-winters-ooit waren.

Zondag 6 januari 2019 - Optreden bij Puur in de Tuinen van Appeltern