Selecteer een pagina

Het eerstvolgende optreden is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zondag 25 augustus - Optreden Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum laten we dit jaar ook ons poprepetoire horen. We zingen in drie blokken tussen 13.30 en 16.15 uur en zijn te vinden op het platform bij de VGL-loods.

Zondag 15 september 2019 - VerrassingsPoptreden

Voordat we weer overstappen naar ons kerstrepertoire willen we nog een kaatste keer lekkere popnummers zingen. Wij kunnen deze dag, maar waar we gaan zingen weten we nog niet. Zullen we jouw evenement komen opleuken?

Zaterdag 30 november 2019 - Kerstmarkt in Kleef (Duitsland)

De Klever Weihnachtsmarkt is vanaf dit jaar midden in het gezellige stadje Kleef te vinden. Kom al lekker vroeg in de gezellige kerststemming! Het optreden start om 19.00 uur.

Zaterdag 14 december 2019 - Lichtjesavond Tuinen van Appeltern

In de Tuinen van Appeltern worden speciale lichtjesavonden georganiseerd in de decembermaand.  Vuren en honderden kaarsjes zullen tegelijk branden op de PUUR route, wat gaat zorgen voor een behaaglijk en magisch gevoel. Het belooft een gezellig geheel te worden. Ook Pur Sang prikkelt de zintuigen met kerstmuziek van alle tijden.

Zondag 15 december 2019 - Kerstoptreden Openluchtmuseum Arnhem

Opnieuw mogen we ons kerstrepertoire laten horen in het kerkje in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het is een feest om daar te zingen, niet alleen vanwege de geweldige akoestiek, maar de sfeer is er optimaal.

Zaterdag 21 december 2019 - Kerstoptreden winkelcentrum Zuiderpoort

We zingen graag bij onze sponsor in winkelcentrum Zuiderpoort. De sfeer is er goed en het is mooi om het winkelend publiek even te onthaasten en met onze nummers in de kerststemming te brengen. Dus hop: deze ochtend naar Wijchen Zuid!

Zaterdag 21 december 2019 - Wijchen zingt Kerst

Wij zijn er supertrots op dat we mogen meezingen met de eerste editie van Wijchen zingt Kerst. Op zaterdagavond laat Pur Sang van zich horen naast het Kerkeveld Orkest en enkele solisten. Dat belooft een sfeervol avondje te worden.