Selecteer een pagina

Het eerstvolgende optreden is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vrijdag 13 december 2019 - Grave

Tijdens de lichtjesmarkt in het oude vestingstadje Grave is het sfeervol genieten en komen bezoekers helemaal in de kerststemming. Het optreden start om 19.00 uur.

Zaterdag 14 december 2019 - Tuinen van Appeltern

In de Tuinen van Appeltern is het heerlijk sfeervol in de decembermaand. ’s Middags mag je gratis naar binnen bij de tuinen. Pur Sang prikkelt de zintuigen met kerstmuziek van alle tijden. Het optreden vindt plaats in de entree en bestaat uit 3 blokken van 30 minuten; de starttijden zijn 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Zondag 15 december 2019 - Kerstoptreden Openluchtmuseum Arnhem

Opnieuw mogen we ons kerstrepertoire laten horen in het kerkje in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het is een feest om daar te zingen, niet alleen vanwege de geweldige akoestiek, maar de sfeer is er optimaal. We treden op in drie blokken van een half uur; de starttijden zijn 13.30, 14.15 en 15.00 uur.

Zaterdag 21 december 2019 - Kerstoptreden winkelcentrum Zuiderpoort

We zingen graag bij onze sponsor in winkelcentrum Zuiderpoort. De sfeer is er goed en het is mooi om het winkelend publiek even te onthaasten en met onze nummers in de kerststemming te brengen. Dus hop: deze ochtend naar Wijchen Zuid! De optredens starten om 11.00 uur.

Zaterdag 21 december 2019 - Wijchen zingt Kerst

Wij zijn er supertrots op dat we mogen meezingen met de eerste editie van Wijchen zingt Kerst. Op zaterdagavond laat Pur Sang van zich horen naast het Kerkeveld Orkest en enkele solisten. Dat belooft een sfeervol avondje te worden. De optredens zijn op de Markt in Wijchen en starten om 20.00 uur.